Nieuwjaars high tea en workshop office gym zondag 27 jan. WORKSHOP=VOL

Welkom !

Wij zijn heel blij met de opkomst voor de nieuwjaar high tea. Op het moment hebben zich 50 leden aangemeld dit is super voor de high tea en maximaal voor de workshop. Reserveer je vanaf 17-1-2019 dan ben je van harte welkom vanaf 12.30-12.45 Dit omdat we 1 ruimte hebben voor de workshop en de high tea.

Om het nieuwe jaar te verwelkomen organiseert de BvS de jaarlijkse nieuwjaarsborrel op zondag 27 januari 2019, in Amersfoort.

Op het programma staat een workshop over office gym, verzorgd door Melanie Raaijmakers, een heerlijke High tea en veel gezelligheid met nieuwe en oude collega’s. Denk niet ik ken er niemand dus laat maar voorbij gaan. Dit is juist de kans om elkaar informeel beter te leren kennen. Dit jaar in september bestaat de BvS 10 jaar en wij willen er samen met jou een super jaar van maken.

Korte workshop Office Gym

Sinds enige tijd geeft Melanie Raaijmakers van WorkMassage de workshop Office Gym bij bedrijven om medewerkers fit te houden. Deelnemers leren verschillende rek- en strekoefeningen voor spieren die regelmatig vast zitten door lang in eenzelfde houding te werken.

Ook voor stoelmasseurs kan het interessant zijn het scala aan tips aan klanten uit te breiden en met elkaar uit te wisselen. Binnen een uur zijn we dan zelf weer helemaal los en sluiten we samen af met een hilarische skippybal-wedstrijd:-).

Graag tot ziens op de nieuwjaar borrel!

Datum: 27 januari 2019

11.00 -11.30      deuren open /ontvangst met Koffie/thee

11.30 – 12:30  Workshop VOL GEBOEKT

De leden die zich vanaf 17-1 aanmelden zijn vanaf 12.30 van harte welkom

12.30-12.45     deuren open

12:45                woordje bestuur met o.a. de nieuwe flyers,  jubileum

13.30 – 15.30   high tea

Vergoeding

leden: gratis

Wil je het nieuwe jaar met ons inluiden?  Geef je dan op via onderstaande link. See you then?

Let op: de ledenkorting krijg je alleen als je ingelogd bent als lid en je lidmaatschap van 2019 al hebt geregeld.  De juiste werkwijze is:

– doorloop eerst het hele proces van het bestellen van het lidmaatschap 2019 via https://www.verenigingvoorstoelmasseurs.nl/lid-worden/
– bestel daarna je ticket voor de bijeenkomsten waar je naartoe wilt en dan krijg je automatisch de ledenkorting

De leden die zich vanaf 17-1 aanmelden zijn vanaf 12.30 van harte welkom

35,00Meer informatie