Interactieve Lezing Atlas massage /uitwisseling 20 oktober

Kom kijken, voelen en ervaren! Overtuig uzelf!

De Atlas- en de Atlas-Lumbaalmassages is een gehele nieuwe en unieke nek- en schoudermassagetechniek. Het is een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en daarna wordt door een korte massage de doorbloeding weer goed opgang gebracht.

Het lichaam is daardoor zelf in staat om sneller te herstellen. In de meeste gevallen vermindert vrijwel direct de pijn als gevolg van scheefstand van nekwervels en wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken etc.

Probeer het eens: Bij de eerste keer al snel een verbluffend merkbaar resultaat! 10 minuten voor de nek/schouders is daarbij al voldoende.

Introductie

Wie heeft het tegenwoordig niet: een pijnlijke nek, schouder of arm als gevolg van overbelasting.

Ook migraine, cluster- en chronische hoofdpijnen komen veelvuldig voor.

Vaak worden knopen hardhandig weg gemasseerd, wat met veel pijn en napijn of een beurs gevoel gepaard gaat en dat is meestal geen pretje.

Maar, pijn is fijn… of toch niet?

De opbrengsten van de herhalingslessen en donaties worden gebruikt ter bevordering en instandhouding van het landelijke netwerk, bijvoorbeeld door het promoten van het landelijke netwerk op o.a. beurzen en multi-media, alsook het dichter bij elkaar brengen van de licentiehouders door het organiseren van verschillende activiteiten.

www.stichtingatlasmassagegroep.nl

Nijverheidsweg 10-F in Putten (gld)

Actie: Als u zich tijdens deze ochtend voor een van onze opleidingen inschrijft, ontvangt u maar liefst 10% korting op het lesgeld.

Programma: 20 oktober

9.45-10.00 inloop
10.00-12.30 lezing over Atlas massage en ervaren hoe het voelt.
12.30-13.30 pauze incl. lunch aangeboden door de BvS / stichting Atlasmassage groep
13.30-16.00 uitwisseling

Investering

Leden: gratis
Niet leden: € 10,=

Wil je erbij zijn ?

Inschrijven kan via onderstaande link.

10,00Meer informatie

Er is plaats voor 18 personen.  Aantal beschikbare plaatsen op dit moment:

Is deze workshop al vol? Of je wilt graag deelnemen maar kunt niet op deze datum? Je kunt je aanmelden voor de reservelijst!

Als er plaatsen vrijkomen gaan we de mensen van de reservelijst telefonisch benaderen op volgorde van binnenkomst. Ook krijg je eerder gelegenheid om je in te schrijven als deze workshop nog een keer georganiseerd wordt. Aanmelden voor de reservelijst kan via onderstaand formulier:

Naam*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer(s)*:
Evt. vraag, opmerking etc:

Kaart wordt geladen...

20/10/2019