Hoe kan de massage speelser, losser? Lichaamswerk belicht vanuit de Rebalancing datum 3 maart

Op zondag 3 maart (de datum was 17 febr.) organiseert de BvS de workshop “Hoe kan het speelser, losser in het lichaamswerk”, een dag belicht vanuit de rebalancing, verzorgd door Kees Wagenaar.

Rebalancing stoelmassagedag.

Rebalancing is gericht op ontspanning, ruimte en leren luisteren naar je lichaam.  Zowel jij als masseur als je client. Want het begint bij je zelf en met hoe jij aanraakt. Je doet dit door jezelf de vraag te stellen: hoe neem ik ruimte in en hoe ga ik met ruimte om. Wat ervaar ik. Wat voel ik in mijn lichaam. Je leert zo dat het makkelijker kan, losser en lichter. Zodat het geen werken meer is maar ervaren.

Kees Wagenaar

Kees is Rebalancer en heeft binnen Het ZonneHuis zijn praktijk Inner Coaching voor Rebalancing® en massage. Hij heeft samen met een collega de training Rebalancing Stoelmassagetraining opgezet. In de Rebalancing staat werkelijk contact centraal, met jezelf en de ander. Via Rebalancing kun je leren vrijer en zelfbewuster in het leven te staan. Een massage vanuit de Rebalancingvisie is gericht op ontspanning en bewustzijn. En dat begint bij jezelf, bij degene die masseert. Masseren vanuit je hart, zonder dat je jezelf weggeeft of het idee hebt dat je heel hard moet werken. Less is more!

Programma: zondag 3 maart

9.45-10.00 inloop
10.00-12.30 workshop
12.30-13.30 pauze incl. lunch aangeboden door de BvS
13.30-16.30 vervolg workshop
16.30-17.00 uitloop

Investering

Leden: € 10,=
Niet leden: € 70,=

Let op: de ledenkorting krijg je alleen als je ingelogd bent als lid en je lidmaatschap van 2019 al hebt geregeld.
 De juiste werkwijze is:
– doorloop eerst het hele proces van het bestellen van het lidmaatschap 2019 via https://www.verenigingvoorstoelmasseurs.nl/lid-worden/
– bestel daarna je ticket voor de bijeenkomsten waar je naartoe wilt en dan krijg je automatisch de ledenkorting

Er is plaats voor 18 personen.  Aantal beschikbare plaatsen op dit moment: 5.

70,00In winkelmand

Geen plaats meer beschikbaar? Geef je hieronder op voor de reservelijst.

Is deze workshop al vol? Of je wilt graag deelnemen maar kunt niet op deze datum? Je kunt je aanmelden voor de reservelijst!

Als er plaatsen vrijkomen gaan we de mensen van de reservelijst telefonisch benaderen op volgorde van binnenkomst. Ook krijg je eerder gelegenheid om je in te schrijven als deze workshop nog een keer georganiseerd wordt. Aanmelden voor de reservelijst kan via onderstaand formulier:

Naam*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer(s)*:
Evt. vraag, opmerking etc:

Kaart wordt geladen...

03/03/2019