Cursus Indiase hoofdmassage op 23 juni

Het hoofd wordt continu blootgesteld aan allerlei indrukken, stress en gedachten. Door juist dit gebied te masseren breng je snel een diepe ontspanning teweeg. Je cliënten kunnen even alle gedachten laten varen en hun hoofd leegmaken.

De cursus hoofdmassage leert jou deze unieke, bijzondere massagevorm.

In één dag leer je de meest ontspannende hoofdmassage geven. Deze oorspronkelijk Ayurvedische massage is uitgebreid met massagetechnieken uit de rest van Azië: Tui Na, Amna, Thaise massage en Shiatsu. Zo is de massage nog vollediger geworden en kun je van heel licht tot een stevige massage geven.

Inhoudelijk

De hoofdmassage is een fantastische massage; enorm fijn om te geven; heerlijk om te krijgen. Hoofdmassage wordt op een zittend persoon uitgevoerd waardoor het overal te geven is. Ga achter iemand staan en je kunt aan de slag!

In deze cursus leer je:

  • een massageroute die de volgende lichaamsdelen behandelt: nek, schouders, oren, haren en uiteraard het hoofd
  • je leert diverse massagetechnieken waarmee je een massage kan geven van 30-45 minuten

Hoofdmassage; voor iedereen toepasbaar

Mensen die moeilijk kunnen liggen (gehandicapten, ouderen) of mensen die door een aandoening moeilijk een lichaamsmassage kunnen krijgen, zijn met deze massage uitstekend te masseren. De massage kan met of zonder olie gegeven worden.

De massage wordt bijzonder gewaardeerd door mensen die veel met hun hoofd ‘bezig zijn’. Om juist op het hoofd te masseren, kun je een hele diepe ontspanning bewerkstelligen als masseur. Een zeer dankbare taak.

Stefan van Rossum

Massage heeft mij dieper in contact met mezelf en mijn medemens gebracht. Het geeft me veel voldoening om mensen te ontspannen, bewuster te maken of massages te leren. Het leukste vind ik om massage op een laagdrempelige manier over te brengen aan mensen die nog geen massage-ervaring hebben.

Programma: 23 juni

9.45 ontvangst

10.00 uur ochtend programma

12.30 –  13.30 uur lunch

13.30 – 16.00 middag programma

Vergoeding:

Leden: € 10,-

Niet leden: € 70,-

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan in.

Let op: de ledenkorting krijg je alleen als je ingelogd bent als lid en je lidmaatschap van 2019 al hebt geregeld.  

De juiste werkwijze is:

– doorloop eerst het hele proces van het bestellen van het lidmaatschap 2019 via https://www.verenigingvoorstoelmasseurs.nl/lid-worden/
– bestel daarna je ticket voor de bijeenkomsten waar je naartoe wilt en dan krijg je automatisch de ledenkorting

Inschrijven kan vanaf 23 april.  

Er is plaats voor 14 personen.  Aantal beschikbare plaatsen op dit moment: .

 70,00Meer informatie

 

Geen plaats meer beschikbaar? Geef je hieronder op voor de reservelijst.

Is deze workshop al vol? Of je wilt graag deelnemen maar kunt niet op deze datum? Je kunt je aanmelden voor de reservelijst!

Als er plaatsen vrijkomen gaan we de mensen van de reservelijst telefonisch benaderen op volgorde van binnenkomst. Ook krijg je eerder gelegenheid om je in te schrijven als deze workshop nog een keer georganiseerd wordt. Aanmelden voor de reservelijst kan via onderstaand formulier:

Naam*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer(s)*:
Evt. vraag, opmerking etc:

  

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
23/06/2019
10:00 - 17:00

Locatie
Esoterra, Bilthoven, Esoterra