Cursus Handmassage 24 februari VOL GEBOEKT

Handmassage is aan de ene kant een laagdrempelige aanpak en geeft aan de andere kant een heel direct contact met de gemasseerde.
Diepe ontspanning in het hele lichaam onstaat door ‘slechts’ twee handen te masseren.

Deze cursus leert je alle ins en outs om de ontspannen handmassage te geven maar staat ook uitgebreid stil bij alle bijzaken als:

• Hoe ga je om met emoties
  • Contra-indicaties of rode en gele vlaggen
  • schouders
  • Contra-indicaties of rode en gele vlaggen

De cursus is ontwikkeld in samenwerking met het Spaarne Gasthuis.

Inhoudelijk

De arm, hand en vingers krijgen (aan beide kanten) even volop de aandacht van de masseur. Dat mag ook wel want die handen zijn de hele dag bezig en als er spanning is neemt de spiertonus in de handen toe.

Je leert een breed scala aan technieken voor:

• De onderarm
  • Hand
  • Vingers

Daarnaast verdiepen we ons in:

• Introductie
  • Waarom handmassage
  • Basis voor een goede massage
  • Contra-indicaties
  • Ergonomie
  • Anatomie

Je krijgt een lesmap mee met duidelijke foto’s, een leaflet waarmee je kunt oefenen en via ons Elearning systeem kun je de video zien en wordt je verder geholpen om te oefenen.

Stefan van Rossum

Massage heeft mij dieper in contact met mezelf en mijn medemens gebracht. Het geeft me veel voldoening om mensen te ontspannen, bewuster te maken of massages te leren. Het leukste vind ik om massage op een laagdrempelige manier over te brengen aan mensen die nog geen massage-ervaring hebben.

Programma zondag 24 februari

9.45 ontvangst

10.00 uur ochtend programma

12.30 –  13.30 uur lunch

13.30 – 17.00 middag programma

Vergoeding:

Leden: € 10,-

Niet leden: € 70,-

Wil je erbij zijn?

Let op: de ledenkorting krijg je alleen als je ingelogd bent als lid en je lidmaatschap van 2019 al hebt geregeld.  De juiste werkwijze is:

– doorloop eerst het hele proces van het bestellen van het lidmaatschap 2019 via https://www.verenigingvoorstoelmasseurs.nl/lid-worden/
– bestel daarna je ticket voor de bijeenkomsten waar je naartoe wilt en dan krijg je automatisch de ledenkorting

De mensen van de reservelijst hebben al een plekje nu kan iedereen reserveren. Er is plaats voor 14 personen.  Aantal beschikbare plaatsen op dit moment:

Verder lezen

Geen plaats meer beschikbaar? Geef je hieronder op voor de reservelijst.

Optie : op 19 mei is nog voldoende plek.

Is deze workshop al vol? Of je wilt graag deelnemen maar kunt niet op deze datum? Je kunt je aanmelden voor de reservelijst!

Als er plaatsen vrijkomen gaan we de mensen van de reservelijst telefonisch benaderen op volgorde van binnenkomst. Ook krijg je eerder gelegenheid om je in te schrijven als deze workshop nog een keer georganiseerd wordt. Aanmelden voor de reservelijst kan via onderstaand formulier:

Naam*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer(s)*:
Evt. vraag, opmerking etc:

Kaart wordt geladen...

24/02/2019