Cursus BamboeStoelmassage voor Stoelmasseurs deel I 30 sept

image2Op zondag 30 september 2018 organiseert de BvS de workshop BamboeMassage op de massagestoel, gegeven door Christina Soemarnie Blei-Amatdoelrasit van SoeReiMas.
Beginnende of ervaren manuele behandelaars/therapeuten willen graag hun beroep pijnloos en met gemak blijven uitoefenen. De behandelaar/therapeut zelf heeft soms te maken met lichamelijke klachten, lichamelijke beperkingen, etc. Na lange werkdagen of door al jaren bezig te zijn in een verkeerde houding, kan slijtage van gewrichten of overbelasting van spieren en pezen ontstaan.

Een stoelmassage geven met een bamboestok is een goede, praktische en natuurlijke manier om je massage technieken uit te breiden. De BamboeStok fungeert daarbij als verlengstuk van de behandelaar/therapeut, zodat deze de armen, ellebogen, handen en vingers zoveel mogelijk ontlast tijdens het geven van een Stoelmassage behandeling. De behandelaar/therapeut heeft er baat bij, want werkt extra ontspannen en zonder eigen beperkingen. En dat komt de behandeling ook weer ten goede richting klant.

SoeReiMas BamboeStokken StoelMassage:

– Activerend
– Drukpunt Massage met BamboeStokken
– Bekloppings technieken
– Geeft verlichting en ontspanning
– Voorkomt klachten
– Behandeling op een ergonomische MassageStoel
– Behandeling door de kleding heen met BamboeStokken
– Behandeling van rug, schouders, armen, handen, nek, hoofd, benen en voetzolen

Programma:

9.30 uur aankomst

10.00 uur begin programma
– korte kennismaking
– werkboek
– praktijk/korte pauze
– Lunch
– praktijk/korte pauze
– certificaat

17.00 uur: einde workshop

Vergoeding:

Leden: gratis

Niet leden: 70 euro

De workshop is inclusief bamboestok. Kyra Gunneweg van Bammas zal de bamboestokken op die dag komen leveren. Ze zal er ook met andere stokken en attributen staan. Deze kun je ter plekke kopen.

Wil je erbij zijn? Meld je aan.
Op deze dag is plaats voor max 14 deelnemers.
NB: inschrijving is mogelijk vanaf 30 juli

IMG_20150910_125941-1-1-1

Ik ben Christina Soemarnie Blei-Amatdoelrasit, geboren in Paramaribo – Suriname, waar ik op jonge leeftijd masseerde volgens de traditioneel Javaanse pidjet.

Nu, al meer dan 35 jaren, ben ik in mijn praktijk SoeReiMas in Lelystad, elke dag mezelf of een ander aan het masseren, is voelen, is aanraken, is luisteren, is soms niets doen, helemaal niets dan vertrouwen op het lichaam en zijn unieke zelfherstellende vermogen.
SoeReiMas is werken vanuit je eigen kracht en in harmonie zijn met wat je doet of met wie je wat doet, is wat werkt en wat herstel mogelijk maakt.
Dit ervaar ik elke dag.

“Sinds de Presentatie en Demonstratie door SoeReiMas van de BamboeMassage vorm voor  Stoelmasseurs, op de Massage, Fysio en Complementaire Vakbeurs in Hoevenlaken 2014, is de aanvraag naar deze cursus gestegen.
De interesse is gewekt bij zowel de beginnende als bij de ervarende masseur, die deze praktische manier van behandelen goed kunnen gebruiken en toepassen.

Mijn praktijk ervaringen deel ik graag met jou en ik ben blij met de mogelijkheid om dit via Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs te kunnen doen, hiervoor mijn dank aan BvS en jullie als cursisten.

Ik nodig je hierbij uit voor het volgende: Kom zelf Voelen, Ervaren en Doen!

Kaart wordt geladen...

30/09/2018

De Yogaboerderij, Lelystad, De Yogaboerderij

Aanmelden

Let op: door aanmelding voor deze bijeenkomst of de voor de reservelijst ga je akkoord met deze voorwaarden.

Er kunnen op dit moment (nog) geen reserveringen worden gedaan voor dit evenement.

Beschikbare plaatsen

Voor deze bijeenkomst hebben zich 13 personen aangemeld. Er zijn nog 1 plaatsen beschikbaar.