Cursus BamboeStoelmassage voor Stoelmasseurs 24 maart

image2Op zondag 24 maart 2019 organiseert de BvS de workshop BamboeMassage op de massagestoel, gegeven door Christina Soemarnie Blei-Amatdoelrasit van SoeReiMas.
Beginnende of ervaren manuele behandelaars/therapeuten willen graag hun beroep pijnloos en met gemak blijven uitoefenen. De behandelaar/therapeut zelf heeft soms te maken met lichamelijke klachten, lichamelijke beperkingen, etc. Na lange werkdagen of door al jaren bezig te zijn in een verkeerde houding, kan slijtage van gewrichten of overbelasting van spieren en pezen ontstaan.

Een stoelmassage geven met een bamboestok is een goede, praktische en natuurlijke manier om je massage technieken uit te breiden. De BamboeStok fungeert daarbij als verlengstuk van de behandelaar/therapeut, zodat deze de armen, ellebogen, handen en vingers zoveel mogelijk ontlast tijdens het geven van een Stoelmassage behandeling. De behandelaar/therapeut heeft er baat bij, want werkt extra ontspannen en zonder eigen beperkingen. En dat komt de behandeling ook weer ten goede richting klant.

SoeReiMas BamboeStokken StoelMassage:

– Activerend
– Drukpunt Massage met BamboeStokken
– Bekloppings technieken
– Geeft verlichting en ontspanning
– Voorkomt klachten
– Behandeling op een ergonomische MassageStoel
– Behandeling door de kleding heen met BamboeStokken
– Behandeling van rug, schouders, armen, handen, nek, hoofd, benen en voetzolen

Programma:

9.45               ontvangst
10.00-12.30 ochtend programma Preventief onderhoud van jezelf met de bamboestok
12.30-13.30  lunch
13.30-17.00  middag programma kennismaken met de bamboestok als verlengstuk van de behandelaar

Vergoeding:

Leden: € 10,-

Niet leden: 70 euro

De workshop is inclusief bamboestok. Kyra Gunneweg van Bammas zal de bamboestokken op die dag komen leveren. Ze zal er ook met andere stokken en attributen staan. Deze kun je ter plekke kopen. 

Wil je erbij zijn? Meld je aan. 

Let op: de ledenkorting krijg je alleen als je ingelogd bent als lid en je lidmaatschap van 2019 al hebt geregeld.  

De juiste werkwijze is:

– doorloop eerst het hele proces van het bestellen van het lidmaatschap 2019 via https://www.verenigingvoorstoelmasseurs.nl/lid-worden/
– bestel daarna je ticket voor de bijeenkomsten waar je naartoe wilt en dan krijg je automatisch de ledenkorting

De deelnemers van de reservelijst 2018 zijn verwerkt.Inschrijven voor overige leden kan vanaf 24 januari. 

Je kunt je opgeven via onderstaande link. Er is plaats voor 18 personen.  Aantal beschikbare plaatsen op dit moment: .

 70,00Meer informatie

Is deze workshop al vol? Of je wilt graag deelnemen maar kunt niet op deze datum? Je kunt je aanmelden voor de reservelijst!

Als er plaatsen vrijkomen gaan we de mensen van de reservelijst telefonisch benaderen op volgorde van binnenkomst. Ook krijg je eerder gelegenheid om je in te schrijven als deze workshop nog een keer georganiseerd wordt. Aanmelden voor de reservelijst kan via onderstaand formulier:

Naam*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer(s)*:
Evt. vraag, opmerking etc:

.

IMG_20150910_125941-1-1-1

Ik ben Christina Soemarnie Blei-Amatdoelrasit, geboren in Paramaribo – Suriname, waar ik op jonge leeftijd masseerde volgens de traditioneel Javaanse pidjet.

Nu, al meer dan 35 jaren, ben ik in mijn praktijk SoeReiMas in Lelystad, elke dag mezelf of een ander aan het masseren, is voelen, is aanraken, is luisteren, is soms niets doen, helemaal niets dan vertrouwen op het lichaam en zijn unieke zelfherstellende vermogen.
SoeReiMas is werken vanuit je eigen kracht en in harmonie zijn met wat je doet of met wie je wat doet, is wat werkt en wat herstel mogelijk maakt.
Dit ervaar ik elke dag.

“Sinds de Presentatie en Demonstratie door SoeReiMas van de BamboeMassage vorm voor  Stoelmasseurs, op de Massage, Fysio en Complementaire Vakbeurs in Hoevenlaken 2014, is de aanvraag naar deze cursus gestegen.
De interesse is gewekt bij zowel de beginnende als bij de ervarende masseur, die deze praktische manier van behandelen goed kunnen gebruiken en toepassen.

Mijn praktijk ervaringen deel ik graag met jou en ik ben blij met de mogelijkheid om dit via Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs te kunnen doen, hiervoor mijn dank aan BvS en jullie als cursisten.

Ik nodig je hierbij uit voor het volgende: Kom zelf Voelen, Ervaren en Doen!

 

 

 

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
24/03/2019
10:00 - 17:00

Locatie
De Yogaboerderij, Lelystad, De Yogaboerderij