Blokkades bij het zakendoen 6 oktober 2019

“Hoe bied ik stoelmassages aan het bedrijfsleven aan? Hoe geef ik mijn praktijk een nieuwe impuls zodat ik weer cliënten aantrek? Hoe zorg ik dat mijn bedrijf levensvatbaar wordt en blijft? En waarom lukt mij dat nog niet zo goed?”
Stuk voor stuk vragen waar jij als stoelmasseur mee rond kunt lopen. Vooral die laatste vraag, de waarom-vraag, komt aan bod in deze workshop. Waar komen blokkades in het zaken doen vandaan en wat kun je doen om ze te doorbreken?
In deze workshop ga je op onderzoek uit in jouw eigen rugzak aan kennis, kunde, vaardigheden, ervaringen en contacten. Hierin vind je jouw unieke verbindende factor, waarmee jij je onderscheidt ten opzichte van je collega (stoel)masseurs. Wat houdt jou nog tegen om jezelf volledig te laten zien? Naast de inhoud van je rugzak maak je kennis met een simpele en effectieve werkmethode om door je weerstanden en blokkades heen te breken, zodat je meer vrij en blij zelfstandig kunt ondernemen.

Namens de BvS geeft Marja deze workshop: Mijn naam is Marja van der Ende, ik ben actief als blokkade-eXpert in mijn eigen onderneming SuXeed. Na een carrière van meer dan tien jaar in marketing- en P.R.-functies in het bedrijfsleven heb ik mij omgeschoold tot massagetherapeut, stoelmasseur en coach en in 2005 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Omdat daar een groeiende behoefte aan was, ben ik in 2006 begonnen met het delen van mijn kennis op het gebied van ondernemen en marketing met collega professionals. In 2012 heb ik het boek geschreven dat ik miste toen ik voor mezelf begon: ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’. Het boek haakt in op de meerwaarde van veelzijdig ondernemerschap en op de vraag “Wat doe je als je vastloopt op onzekerheid, verlegenheid, faalangst en perfectionisme?”

Website: www.SuXeed.nl

Programma: 6 oktober 2019
9.45 ontvangst
10.00 uur ochtend programma
12.30 – 13.30 uur lunch
13.30 – 16.00 middag programma

Vergoeding:
Leden: € 10,-
Niet leden: € 70,-

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan nu in via deze link:

70,00In winkelmand

Aantal beschikbare plaatsen op dit moment: 5

Is deze workshop al vol? Of je wilt graag deelnemen maar kunt niet op deze datum? Je kunt je aanmelden voor de reservelijst!

Als er plaatsen vrijkomen gaan we de mensen van de reservelijst telefonisch benaderen op volgorde van binnenkomst. Ook krijg je eerder gelegenheid om je in te schrijven als deze workshop nog een keer georganiseerd wordt. Aanmelden voor de reservelijst kan via onderstaand formulier:

Naam*:
E-mailadres*:
Telefoonnummer(s)*:
Evt. vraag, opmerking etc:

Kaart wordt geladen...

06/10/2019