Jubileumweekend

De Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs is opgericht op 1 september 2009. Dat betekent dat we in 2019 het 10-jarig jubileum gaan vieren. Samen met jullie willen wij er een speciaal jaar van maken. Dat lukt omdat we daar allemaal zin in hebben en een paar van ons ook nog willen helpen met hand-en-spandiensten! Er zijn al verschillende plannen voor volgend jaar.

Ga meteen naar het programma en de aanmelding Al aangemeld? Hier is de mailing die naar de deelnemers is gestuurd

Feestweekend voor leden en partners

Van 20 tot 23 september 2019, samen met collega’s en/of onze gezinnen.

Een weekend? Ja, je leest het goed, maar alleen één dag, middag of avond mag ook hoor!

En hoe lang moeten we daar nog op wachten??

dagen
0
4
uren
2
3
minuten
4
3
sekonden
1
8

We hebben een locatie gevonden op de Veluwe waar we erg enthousiast over zijn. We hebben besloten dat in dit weekend ook plek is voor onze partners en/of kinderen. We zijn immers al zo vaak van huis af. En de locatie leent zich hier prima voor.

Ga meteen naar het programma en de aanmelding

Overnachtingsmogelijkheden:

Groepsaccommodatie voor 30 personen

Wij als BvS boeken en betalen de groepsaccommodatie voor leden en hun gezin. Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar. Op het formulier hieronder geef je aan hoeveel plaatsen we voor je mogen reserveren.

5 trekkershutjes, 2 bungalows, 6 campingplaatsen

Wil je een accommodatie of campingplaats voor je gezin of met een paar andere collega’s? Die moet je dan zelf boeken bij Caitwickerzand. Van de BvS krijg je achteraf maximaal € 40,= per persoon terug als bijdrage in de overnachtingskosten.

Let op: wees er snel bij. We hebben hier geen optie op kunnen nemen. Er kunnen dus ook andere mensen gewoon boeken, en dat zou jammer zijn. En ook hier geldt: vol=vol. Alle informatie en boeking via de website van Caitwickerzand. Vermeld bij je reservering: BvS, en geef in het formulier hieronder aan voor hoeveel personen je hebt geboekt. Zet bij de Bijzonderheden de namen en leeftijden van de eventuele kinderen. Dit voor het programma.

Programma en aanmelding

De workshops, het eten en de koffie/thee worden je aangeboden door de BvS. Een heel weekend is maximaal van vrijdag 20 september 16.00 uur tot maandag 23 september 10.00 uur.

Als je blijft overnachten doe je niet automatisch mee met alle workshops. Hier moet je je apart voor opgeven met onderstaand formulier. Ook hier geldt: vol=vol. Als de workshops vlug vol zijn willen we wel kijken of we ze 2 x aan kunnen bieden. Dit heeft vooral te maken met de ruimten waar de workshops gegeven kunnen worden.

Let op: vanaf nu nog beperkte plaatsen voor de workshops vrij. vol=vol
het systeem laat dit niet automatisch zien.

Op dit formulier kun je aangeven met hoeveel personen (jijzelf + eventuele partner en kind(eren)) je aan de diverse onderdelen wilt deelnemen. Let op: sommige onderdelen zijn alleen voor leden!

Vrijdag 20 september 2019:
aankomst vanaf 16.00; boswandeling, voetbad met magnesium, gezichtsmasker, gezelligheid etc. wat je leuk vindt.
18:00 Spaghetti Bolognese of Xanfaina (vegan), met knoflookbrood en een dessert.

Zaterdag 21 september 2019:
08:00-10:30 ontbijt
09:00-10:15 wandeling met gids (voldoende plek)
10:30-13:00 workshop door Christina http://www.soereimas.nl (alleen voor leden nog 3 plaatsen vrij)
11.00-13.00 wedstrijd jeu de boule/darten/ ping pong (aanmelding ter plekke)
13:15-14:00 lunch
14:30-17:00 workshop door Howdy http://www.howdytio.com (alleen voor leden nog 4 plaatsen vrij)
16.30-18.00 demonstratie door Howdy & Christina/ verkoop div. producten/  FytArom geur test door Tilly
18:30-19:00 welkomstwoord van de voorzitter en ingelaste ALV (uitnodiging aan de leden volgt)
19:00-??:?? barbecue

Zondag 22 september 2019:
08:00-10:30 ontbijt
09:30-12:15 meditatie/melt door Rob Beenker http://www.meltmethode.nl (alleen voor leden nog 9 plaatsen vrij)
09:45-12:15 VOL kookworkshop (ook voor partners/kinderen) van Annemarie Kok (http://www.zielzalig.nl )
13:00-14:00 lunch (resultaat workshop)
14:30-17:00 workshop Rebalancing van Kees Wagenaar (www.hetzonnehuis.nl) (alleen voor leden nog 4 plaatsen vrij)
14:30-15:30 info broodfonds door Niclaa (alleen voor leden voldoende plaats)
15.30-17.00 wedstrijd jeu de boule/darten/ ping pong (aanmelding ter plekke)
18:00 eten

Maandag 23 september 2019:
07.30-08.30 ontbijt
voor 10.00 met een voldaan gevoel naar huis.

Accommodatie:
aantal gewenste plaatsen in de groepsaccommodatie
aantal personen waarvoor je zelf accommodatie hebt geboekt bij Caitwickerzand

Voor- en achternaam *

E-mailadres *

Eventuele bijzonderheden, welke accommodatie geboekt, namen en leeftijden van kinderen:

Geen zin in workshops (of voor de partners), maar wel in een weekend met andere activiteiten? Ook goed! Want wat kun je nog meer op de camping doen? Jeu de boules, voetballen, tafeltennissen, darten, wandelen op de aangrenzende Veluwe of gaan zwemmen in het binnenbad in de buurt. Samen stoelmassage uitwisselen is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Wij hebben er heel veel zin in, jullie ook?

Voor vragen en uitleg kun je terecht bij Wendy: 06-1319 5133, of mail naar info@verenigingvoorstoelmasseurs.nl.